Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Blink – 182 lansează vineri single-ul ”Up All Night”

Publicat

pe

Blink-182
Blink-182

Mark Hoppus de la Blink-182 a postat pe paginile sale de Facebook și Google + un mesaj în care anunță că noul single ”Up All Night” va fi difuzat pentru prima oară la sfârșitul acestei săptămâni.

Astfel, vineri, 15 iulie 2011, la radioul din Los Angeles, KROQ Radio va avea loc premiera mondială a noului cântec semnat Blink-182.

Blink-182

Materialul este așteptat cu nerăbdare de către fani, având în vedere că formația promite un album nou de ceva vreme.

Deși, încă nu au fost dezvăluite titlul discului și data de lansare, grupul, care a anulat o serie de concerte pentru a lucra la materialul discografic, a declarat recent că acesta este aproape gata de lansare.

 

 

Albume noi

Blink-182 lansează o continuare a albumului "One More Time..."

Blink-182 a anunțat o versiune extinsă a "One More Time...", albumul de reuniune din 2023, ce prezintă formula originală a trupei. Mai multe despre noile piese găsești în articol.

Publicat

pe

Blink 182 interviu Zane Lowe 2023
Blink 182 interviu Zane Lowe 2023 │ FOTO: Zane Lowe

"One More Time… Part-2" va cuprinde opt piese noi și va fi lansat oficial pe 6 septembrie. Pentru a menține entuziasmul fanilor, Blink-182 va prezenta primul single de pe album, "All In My Head", pe 23 august.

Primul disc "One More Time…" a fost adus în atenția publicului în octombrie 2023. A marcat un moment important pentru trupă, deoarece a fost primul album cu chitaristul/vocalistul Tom DeLonge de la întoarcerea sa în componența formației.

Revenirea lui DeLonge a fost influențată de lupta contrabasistului/vocalistului Mark Hoppus cu cancerul, ducând la o reuniune care a pus bazele albumului. Materialul, care a debutat pe locul 1 în Billboard 200, a devenit al treilea album numărul 1 din discografia trupei.

În prezent, Blink-182 se află încă în turneul de promovare a albumului "One More Time...". Trio-ul mai are de susținut câteva show-uri în Europa înainte de a se întoarce în America de Nord pentru serie de festivaluri.

Tracklist "One More Time… Part-2":

  1. No Fun
  2. All in My Head
  3. Can’t Go Back
  4. Every Other Weekend
  5. Everyone Everywhere
  6. If You Never Left
  7. One Night Stand
  8. Take Me In

Artwork album "One More Time… Part-2"

Citește în continuare

Trending