Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Linkin Park a făcut cover după ”Rolling In The Deep” de la Adele (Video)

Publicat

pe

Chester & Mike (Linkin Park-Live)
Chester & Mike (Linkin Park-Live)

Chester Bennington de la Linkin Park ne surprinde din nou, cântând piesa ”Rolling In The Deep” de la Adele.

Acompaniat de Mike Shinoda la chitară, solistul interpretează o variantă acustică a melodiei, iar mai jos puteți vedea înregistrarea momentului.

Chester & Mike (Linkin Park-Live)

Publicul prezent rămâne pur și simplu impresionat de interpretarea lui Chester, care demonstrează încă o dată cât este de flexibil și de talentat.

Cei de la Linkin Park s-au întâlnit săptămâna trecută cu membrii fan clubului trupei din Germania, pentru care au susținut un scurt concert acustic, ce a inclus cover-ul după Adele.

Muzică nouă

Linkin Park revine cu o solistă și toboșar nou; Are și piesă nouă, "The Emptiness Machine"

Se pare că zvonurile au fost reale și Linkin Park chiar a revenit, într-o componență schimbată. Are acum o solistă în locul lui Chester Bennington, dar și un toboșar nou. Solista este Emily Armstrong de la trupa Dead Sara, iar alte detalii despre lineup avem mai jos.

Publicat

pe

Linkin Park solista noua 2024
Linkin Park solista noua 2024

Linkin Park este acum compusă din Mike Shinoda, Brad Delson și Dave "Phoenix" Farrell, dar și Joe Hahn, care făceau parte din lineup-ul original. Chester Bennington și-a luat viața în 2017, iar de atunci grupul a fost într-o pauză auto-impusă. Acum o avem solistă pe Emily Armstrong, care a fost vocalista trupei Dead Sara.

Colin Brittain este alt membru nou în Linkin Park, un toboșar cunoscut pentru colaborările cu Illenium, One OK Rock și G Flip. A sosit și o piesă nouă, "The Emptiness Machine", care combină vocea răgușită a noii soliste cu părțile catchy ale lui Shinoda și o percuție la granița dintre drum 'n' bass și "Minutes to Midnight".

Linkin Park a mai anunțat și o serie de concerte, care se vor desfășura în Los Angeles, New York, Hamburg și Londra, dar și în Seoul și Bogota. Turneul se numește "From Zero World Tour" și vânzarea de bilete începe pe 7 septembrie. Surprizele nu se termină aici: Linkin Park va lansa primul său album din 2017 încoace, "From Zero", care va sosi pe 15 noiembrie 2024.

Numele noului album vine de la faptul că, înainte ca trupa să se cheme Linkin Park, s-a numit XERO pentru o perioadă. LP-ul cel nou își trage seva din începuturile noi și din călătoria de până acum.

Iată tracklist-ul noului album:

01. From Zero (Intro)
02. The Emptiness Machine
03. Cut The Bridge
04. Heavy Is The Crown
05. Over Each Other
06. Casualty
07. Overflow
08. Two Faced
09. Stained
10. IGYEIH
11. Good Things Go

Vă reamintesc că în primăvara lui 2024 se specula că Linkin Park va reveni cu o solistă, iar Amy Lee de la Evanescence era în cărți la un moment dat.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Adele a anunțat o pauză extinsă de la concerte: "Nu ne vom mai vedea pentru mult timp"

Adele a informat publicul că va lua o pauză semnificativă de la aparițiile live, după ce va încheia ultimele reprezentații ale rezidenței sale din Las Vegas. Recent, artista a susținut ultimul concert din seria de spectacole desfășurată la München, unde a performat timp de 10 seri pe parcursul lunii august, în arena Messe München, cu o capacitate de 80.000 de locuri.

Publicat

pe

Adele - I Drink Wine (Live at The BRIT Awards 2022)
Adele - I Drink Wine (Live at The BRIT Awards 2022) │ FOTO: Captură YouTube

Aceste concerte din Munchen au marcat primele sale apariții în Europa continentală din 2016 încoace. La începutul acestui an, Adele a menționat că nu intenționează să lanseze muzică nouă în perioada următoare, iar acum a adăugat că nu va mai urca pe scenă pentru o perioadă lungă de timp.

În cadrul ultimului său concert de la München, Adele a reflectat asupra anilor recenți în care a susținut spectacole live. "Știu că nu sunt cea mai confortabilă pe scenă, dar mă descurc foarte bine. Și chiar am început să mă bucur de acest lucru în ultimii aproape trei ani, care este cea mai lungă perioadă în care am făcut asta și, probabil, cea mai lungă perioadă în care voi mai face asta vreodată," a declarat artista. În prezent, Adele mai are programate 10 spectacole la rezidența sa din Las Vegas, care au fost amânate anterior din cauza unor probleme de sănătate. "După aceste spectacole, nu ne vom mai întâlni pentru mult timp," a spus ea publicului.

"Voi păstra amintirile acestor spectacole aproape de inimă pe toată durata pauzei mele și voi rememora momentele din ultimele trei ani. A fost o experiență intensă, dar am nevoie de timp pentru mine."

"Am petrecut ultimii șapte ani construindu-mi o nouă viață și acum vreau să mă bucur de ea." Adele a mulțumit, de asemenea, fanilor, menționând că aceste concerte vor rămâne mereu în amintirea sa. Pe parcursul rezidenței sale, artista a adus în discuție și pe Chappell Roan, referindu-se la ea ca fiind o cântăreață în plină ascensiune, cu piese remarcabile.

În plus, Adele și-a confirmat logodna cu Rich Paul în timpul unui concert și a cântat pentru prima dată în ultimii șapte ani piesa ‘Chasing Pavements’. Într-un alt spectacol, ea a făcut o pauză în program pentru a transmite în direct semifinala și finala probei de 100 de metri la Jocurile Olimpice.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută simplu ca Adele, s-a născut pe 5 mai 1988 în Tottenham, Londra, Marea Britanie. Este o cântăreață și compozitoare britanică renumită pentru vocea sa distinctă și emoționantă, care a cucerit publicul internațional.

Adele a devenit cunoscută la nivel mondial în 2008, odată cu lansarea albumului său de debut, "19", care include hituri precum "Hometown Glory" și "Chasing Pavements". Albumul a fost foarte bine primit, aducându-i două premii Grammy în 2009, inclusiv pentru "Cel mai bun artist debutant".

Cel de-al doilea album al său "21" (2011), a consacrat-o definitiv ca una dintre cele mai mari artiste ale generației sale. Acesta a inclus hituri precum "Rolling in the Deep", "Someone Like You" și "Set Fire to the Rain", și a câștigat numeroase premii, inclusiv șase premii Grammy, stabilind recorduri de vânzări și devenind unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile.

În 2015, Adele a lansat cel de-al treilea album al său, "25", care a continuat succesul predecesorului său. Single-ul principal, "Hello", a devenit un fenomen global, iar albumul a câștigat, de asemenea, mai multe premii Grammy, inclusiv pentru "Albumul anului".

Citește în continuare

Lifestyle

Linkin Park și-a Trolat Fanii cu Numărătoarea Inversă... Nu a Anunțat Nimic

La finalul săptămânii trecute, Linkin Park și-a pus baza de fani pe jar, postând pe site-ul oficial o numărătoare inversă de 100 de ore. Aceasta se încheia pe 28 august, la ora 21:00, iar toată lumea se întreba ce ar putea însemna. Ei bine... se pare că a fost o farsă orchestrată de Mike Shinoda.

Publicat

pe

Mike Shinoda urmărind trupa Subcarpați
Mike Shinoda urmărind trupa Subcarpați

Speculațiile au abundat în ultimele zile, sugerând posibila anunțare a unui nou solist, a unui turneu global, sau chiar a unui nou album. S-a discutat din nou despre Amy Lee sau altă solistă preluând rolul de vocal al grupului american, ba chiar insistent despre Deryck Whibley de la Sum 41 ca posibil nou solist. De ce Deryck? Pentru că și el a declarat pe social media că va anunța "ceva" miercuri.

Ce s-a întâmplat de fapt?

LINKIN PARK a pus fanii pe jar după ce un cronometru misterios de 100 de ore a ajuns la final miercuri, 28 august la ora 21:00. În loc de o dezvăluire spectaculoasă, cronometrul a avut o eroare, resetându-se și începând să numere în sus, de la zero.

La scurt timp după această întorsătură neașteptată, LINKIN PARK a postat un mesaj criptic pe rețelele de socializare: "E doar o chestiune de timp…". La exact 00:09:05, cifrele au avut din nou o eroare pentru câteva secunde, iar mai mulți fani au surprins momentul și l-au împărtășit online. Unii fani speculează că cifrele "9" și "5" ar putea face referire la data de 5 septembrie, care este peste o săptămână, și cred că mai multe informații vor apărea atunci.

Acest cronometru misterios a fost lansat sâmbătă, 24 august, pe site-ul oficial și pe conturile de social media ale formației. Același cronometru a fost distribuit și de contul de Instagram al Welcome To Rockville, alimentând zvonuri că unii dintre membrii rămași ai formației ar putea cânta la ediția de anul viitor a festivalului produs de Danny Wimmer Presents, programat să aibă loc între 15 și 18 mai 2025, în Daytona Beach, Florida.

Putem doar specula ce înseamnă acest clip, dar se pare că există o semnificație în spatele numerelor 9 și 5. Acestea ar putea reprezenta o oră, o dată (5 septembrie, care este joia viitoare), un număr de zile sau orice altceva. Nu putem spune cu siguranță. Totuși, se pare că vom afla mai multe în curând.

În primăvara lui 2024, au apărut multiple speculații că Linkin Park s-ar pregăti de reunire, cu o solistă la voce, în locul lui Chester Bennington. Acesta din urmă și-a luat viața în 2017, și de atunci Mike Shinoda și ceilalți membri au negat că s-ar pregăti de vreo reunire. Solistul Orgy, Jay Gordon, a stârnit interesul tuturor când a spus că LP a ținut audiții pentru postul de solist.

Citește în continuare

Trending