Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Bilete insuficiente de Crăciun la concertele lui Ştefan Banică

Publicat

pe

Stefan_Banica`
Stefan_Banica`

Stefan_BanicaDeoarece biletele pentru cele patru spectacole programate iniţial s-au dovedit insuficiente, Ştefan Bănică va susţine şi pe 20 decembrie, la Sala Palatului, al cincilea concert tradiţional de Crăciun.

Anul acesta, concertele vor avea loc pe 16, 17, 18, 19, 20 decembrie, iar publicul va avea parte atât de îndrăgitele hituri ale lui Ştefan Bănică, cât şi de cântecele noi de pe cel mai recent album al său, "Super-love".

"Mi-am propus să creez o tradiţie din acest concert şi cred că am reuşit, pentru că deja suntem la al nouălea an consecutiv. Nu trişez în ceea ce fac pe scenă şi cred că oamenii apreciază lucrul acesta şi le face plăcere să ne întâlnim an de an. Încerc de fiecare dată să merg pe principiul că orice spectacol bine făcut, bine gândit este unic şi irepetabil. Caut ca nici unul dintre spectacolele mele să nu semene cu celelalte. Fiecare are o încărcătură emoţională şi energetică diferită. Contactul direct, în sală, cu spectatorii şi atmosfera care se creează, sunt unice. În fiecare an mă gândesc la un repertoriu care să includă şi piese noi, dar şi cântecele pe care oamenii vor să le audă de fiecare dată", spune Ştefan Bănică.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Caravana X Factor 2024 pornește la drum; află programul preselecțiilor

Un nou sezon al talent show-ului fenomen X Factor revine în curând la Antena 1, iar pregătirile sunt deja în toi. Prima etapă a audiţiilor va purta caravana X Factor în principalele oraşe ale ţării, în căutarea următorului super star al României, începând din 2 septembrie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Logo X Factor 2024
Logo X Factor 2024 │ FOTO: Antena 1

Cei care îşi doresc să dea visului lor o scenă, sunt aşteptaţi pe 2 septembrie la Vega Hotels din Galaţi, chiar acasă la câştigătorul celui de-al treilea sezon X Factor şi producătorul muzical al emisiunii, Florin Ristei.

"Anul acesta caravana începe chiar la mine acasă, la Galaţi. Îi aşteptăm încă de la primele ore ale dimineţii pe toţi cei care au încredere în vocea şi charisma lor, la Vega Hotels. Preselecţiile sunt doar primul pas pentru împlinirea unui mare vis, dar mereu am spus-o, drumul lor spre celebritate chiar de acolo începe! Vă aşteptăm la Galaţi, pe 2 septembrie!", a declarat Florin Ristei.

Următoarea oprire a caravanei X Factor va avea loc la Iaşi, pe 4 septembrie, la Grand Hotel Traian. Urmează București (7 - 8 septembrie), Timișoara (11 septembrie) și Cluj-Napoca (13 septembrie).

X Factor, talent show-ul care a lansat cei mai mulţi artişti pe piaţa muzicală din România revine cu un nou sezon, ce îi aduce la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, într-o competiţie unică ce va face telespectatori parte dintr-un spectacol de neuitat. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

În plus, Mihai Morar a acceptat provocarea de a reveni pe scena X Factor, de data aceasta în calitate de prezentator. El are în palmares statutul de mentor câştigător al primului sezon al emisiunii, alături de concurentul său, Andrei Leonte.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Mihai Morar va fi prezentatorul X Factor 2024

Mihai Morar se alătură emisiunii X Factor, în calitate de prezentator, într-un nou sezon ce îi aduce împreună la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică.

Publicat

pe

Mihai Morar
Mihai Morar │ FOTO: Antena 1

Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de radio din România, gazda matinalului de la Radio ZU şi realizatorul unuia dintre cele mai de succes podcasturi româneşti - Fain şi simplu, Mihai Morar a acceptat provocarea de a reveni pe scena X Factor, de data aceasta în calitate de prezentator. El are în palmares statutul de mentor câştigător al primului sezon al emisiunii, alături de concurentul său, Andrei Leonte.

"Am fost parte din primul sezon X Factor România. Știu, aproape nici eu nu mai țin minte că l-am și câștigat. Mă întorc după 13 ani, pentru că nu îmi place să las lucrurile neterminate. De data asta ca prezentator. De fapt, ca povestitor. Pentru că, în noul X Factor, cel mai important câştig, pe lângă vocile wow, vor fi poveștile concurenților. Asta e treaba mea: să arăt story-urile din care se naşte o poveste de succes", a declarat Mihai Morar.

Cel mai nou sezon X Factor România îi aduce la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, într-o competiţie unică ce va face telespectatorii parte dintr-un spectacol de neuitat. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

Mai mult, Florin Ristei revine și el în povestea X Factor, talent show-ul care a lansat mai mulţi cântăreți pe piaţa muzicală din România. Artistul va fi producătorul muzical al emisiunii de la Antena 1.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Florin Ristei se alătură X Factor 2024, în calitate de producător muzical

Câştigător X Factor 2013, sub mentorarul Deliei, alături de care 7 ani mai târziu a avut ocazia să trăiască experienţa show-ului şi din ipostaza de jurat, Florin Ristei revine în show-ul de la Antena 1.

Publicat

pe

Florin Ristei
Florin Ristei │ FOTO: Antena 1

Florin Ristei revine în povestea X Factor, talent show-ul care a lansat mai mulţi cântăreți pe piaţa muzicală din România. Artistul va fi producătorul muzical al emisiunii de la Antena 1, în cel mai nou sezon care îi aduce împreună la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică.

"Anul ăsta am acceptat o nouă provocare pentru mine la X Factor. După ce am concurat, am câştigat şi am jurizat acest concurs, m-am gândit să nu mă opresc aici, aşa că anul acesta voi fi producătorul muzical al show-ului. Cine ştie, poate la anul mă vedeţi cameraman sau regizor de emisie, ca să le fac chiar pe toate!

Acum, sincer, chiar mă bucur că am fost ales ca producător muzical pentru noul X Factor, pentru că simt că am ceva de spus în direcţia în care se îndreaptă acest show. Împreună cu băieţii mei din trupă şi cu tehnicienii noştri, voi asigura toţi concurenţii de cele mai bune condiţii în care să performeze la cele mai înalte standarde. Aşa cum şi eu am fost ajutat la rândul meu, acum 11 ani, aşa îi voi ajuta şi eu să îşi găsească cea mai bună voce interioară pe care să le-o arate oamenilor. O să fiu alături de fiecare concurent, alături de întreaga echipă X Factor şi abia aştept şi eu provocările acestui nou job într-un show de o asemenea anvergură! Şi, desigur, abia aştept să descoperim împreună noul câştigător X Factor. Pentru cei care nu s-au înscris încă, o mai puteţi face! Merită!", a declarat Florin Ristei.

Voci extraordinare şi poveşti deosebite de viaţă se vor regăsi în sezonul spectacol al talent show-ului de la Antena 1, singurul format în care pot participa atât solişti, cât şi grupuri la început de carieră. Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică vor trăi muzica în căutarea factorului X, în curând, la Antena 1.

Cei care cred în ei, în talentul lor şi consideră că au factorul X sunt așteptați să se înscrie la casting și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al emisiunii.

Citește în continuare

Trending